Burdur'da 2 binden fazla araç denetlendi! Trafikten men edildiler, ehliyetler alındı

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü, trafik güvenliğini artırmak için 2084 aracı denetledi; 206 sürücüye ceza verildi, 27 araç trafikten men edildi. Detaylar haberimizde.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, trafik güvenliğini artırmak ve olası kazaların önüne geçmek amacıyla 23-24 Ekim tarihlerinde il genelinde kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi. Trafik birimlerinin gerçekleştirdiği bu denetimlerde, ticari araç sürücülerinin alkollü araç kullanımı ön plana alındı.

2084 Araç Kontrol Edildi

İki gün süren denetimlerde 2084 araç ve sürücü titizlikle kontrol edildi. Emniyet ekipleri, trafik kurallarına uymayan araç ve sürücülere yönelik ciddi yaptırımlar uyguladı. Denetimlerin sonucu dikkat çekici oldu:

206 araç ve sürücüye trafik kurallarına aykırı hareket ettikleri için idari para cezası verildi. 6 sürücünün ehliyetine el konuldu ve bu kişilerin trafikte araç kullanması geçici olarak engellendi. 27 araç ise çeşitli nedenlerle trafikten men edilerek sürüşten alıkonuldu.

trafikdenetimtrafik denetimiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.