Burdur'da 320 bin liralık dolandırıcılık son anda önlendi! Banka çalışanı kurtardı

Burdur’da, kendisini polis ya da savcı olarak tanıtan dolandırıcılar, 320.000 TL talep ederek bir vatandaşı tuzağa düşürmeye çalıştı. Banka çalışanlarının dikkati sayesinde dolandırıcılık son anda önlendi. Olayın detayları burada.

Telefon dolandırıcılığının önü arkası kesilmiyor. Gün geçmiyorlar ki kendilerini polis veya savcı olarak tanıdan kişiler ağlarına birilerini düşürmesinler.

Burdur’da geçtiğimiz günlerde yaşanan dolandırıcılık olayı banka çalışanlarının dikkati sayesinde son anda önlendi. Burç Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir banka önünde M.G. isimli şansın sürekli olarak telefonla görüşmesinden ve para göndermeye çalışmasından şüphelenen banka görevlileri durumu polis ekiplerine bildirdi.

Yapılan araştırmada ise M.G. isimli şahsı telefonla arayarak kendisini Polis-Savcı olarak tanıtan şahısların gizli yürütülen operasyon için 320.000TL para talebinde bulunulduğu tespit edildi. Gerekli müdahalelerde bulunan ekiler vatandaşın mağduriyeti önleyerek, olayı gerçekleştiren şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalara başladı.

dolandırıcılıkTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.