Burdur’da 327 Öğrenciye Trafik Eğitimi Verildi

Burdur Gölhisar’da Trafik Eğitim Hedefleri kapsamında 327 öğrenciye temel trafik bilgisi aktarıldı. Trafik güvenliği eğitimleriyle bilinçli bireyler yetiştirilmesi hedefleniyor.

Burdur’un Gölhisar ilçesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri tarafından 2024-2025 eğitim-öğretim yılı Trafik Eğitim Hedefleri kapsamında öğrencilere yönelik kapsamlı bir eğitim programı düzenlendi.

Etkinlikte Adnan Menderes İlkokulu ve Atatürk İlkokulu'ndan 327 öğrenciye, temel trafik bilgisi ve trafik kurallarının önemi aktarılırken, trafik güvenliğine yönelik farkındalığı artırmaya odaklanan bilgilendirmeler yapıldı.

Trafik Eğitimi ile Geleceğin Güvenli Sürücüleri Yetiştiriliyor

Bu eğitim çalışmasında öğrencilere, yaya ve araç güvenliği konusunda dikkat edilmesi gereken kurallar tüm detaylarıyla anlatıldı.

Programın amacı ise çocukların güvenli bir şekilde okula gidip gelmelerini sağlamak ve trafik güvenliği konusunda bilinçli bireyler yetiştirmek olduğu belirtildi. Ayrıca eğitim, öğrencilerin günlük hayatlarında trafik kurallarına uyma bilincini artırarak, topluma fayda sağlayan bir nesil oluşturmayı hedefliyor.

trafikeğitimöğrencitrafik eğitimiTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.