Burdur'da 392 öğrenciye uygulamalı trafik eğitimi

16 Ekim 2024 tarihinde Burdur'da Bahçelievler Şehit Sıdkı Kara İlkokulu'nda gerçekleştirilen trafik eğitimi etkinliğinde 392 öğrenci, trafik kuralları hakkında bilgilendirildi.

16 Ekim 2024 tarihinde Burdur’da, Bahçelievler Şehit Sıdkı Kara İlkokulu öğrencilerine yönelik trafik eğitimi etkinliği gerçekleştirildi.

392 Öğrenciye Ulaşıldı

Trafik birimleri, “Çocuklar İçin Trafik Eğitimi Projesi” çerçevesinde, taşınabilir çocuk trafik eğitim parkında, 392 öğrenciye yönelik bilgilendirme ve farkındalık faaliyetleri düzenledi. Bu eğitimler, çocukların oyun oynama alanlarından sokaklarda ve caddelerde karşıdan karşıya geçerken dikkat etmeleri gereken trafik kuralları hakkında kapsamlı bilgi sahibi oldular.

Uygulamalı Faaliyetler ile Öğrenme

Etkinlik sırasında öğrenciler, teorik bilgilere ek olarak, uygulamalı trafik eğitimi alarak öğrendiklerini pratiğe dökme fırsatı buldular. Bu tür uygulamalı eğitimler, genç zihinlerin trafik kurallarını içselleştirmelerine yardımcı olurken, eğlenceli bir öğrenme ortamı sunarak çocukların dikkatini çekiyor.

 

öğrencitrafikeğitimTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.