Burdur'da amatör küme heyecanı başladı! İşte ilk hafta sonuçları

Burdur Birinci Amatör Küme 2024-2025 sezonu başladı! İlk hafta Burdurspor'un Gölspor karşısında aldığı 10-0'lık galibiyet büyük yankı uyandırdı. İlk hafta sonuçları ve detaylar haberimizde.

Burdur amatör futbol severlerin beklediği an geldi; Burdur Birinci Amatör Küme’de 2024-2025 sezonu start aldı! İlk haftadan gözler Burdurspor’a çevrildi, zira Gölspor karşısında alınan 10-0’lık net galibiyet büyük ses getirdi.

İlk Hafta Sonuçları ve Büyük Sürprizler

Geçtiğimiz pazar günü Gazi Atatürk ve Kışla Stadyumlarında oynanan ilk hafta karşılaşmaları, futbolseverlere keyifli dakikalar yaşattı. Tam 10 takımın kıyasıya mücadele ettiği haftada, 5 maç oynandı ve toplamda 15 gol atıldı. Özellikle Burdurspor’un farklı galibiyeti, sezonun ilk haftasında dikkatleri üzerine çekti.

Oynanan maçların sonuçları şu şekildeydi:

Burdur Gençlerbirliği 0 - Karamanlıspor 1 Burdur Maküspor 0 - Gölhisar Vefaspor 0 Tefenni Belediyespor 3 - Gölhisarspor 1 Burdur Belediyespor 0 - Kılavuzlar Gençlikspor 0 Burdurspor 10 - Burdur Gölspor 0 Burdurspor'un Gövde Gösterisi: 10-0!

İlk hafta maçlarının ardından en çok konuşulan takım hiç şüphesiz Burdurspor oldu. Burdur Gölspor karşısında alınan 10-0’lık ezici galibiyet, sezonun gidişatına dair güçlü bir mesaj verdi.

Burdur Birinci Amatör KümeTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.