Burdur'da Bahçeşehir Koleji yaz okulu ile dolu dolu bir yaz

Bahçeşehir Koleji Yaz Okulu'nda 4+ yaştan 8. sınıfa kadar tüm öğrenciler için speaking club, İngilizce, spor, robotik kodlama, drama ve görsel sanatlar gibi birçok farklı branşta programlar sizleri bekliyor! Hemen başvurun ve unutulmaz bir yaz yaşayın!

Bahçeşehir Koleji Yaz Okulu; bu yıl da çok yönlü ve güçlü bir müfredatla açılıyor. Öğrencilerin fiziksel, sosyal ve kültürel eğitimlerine katkıda bulunmak; onları ilgi alanlarına göre yönlendirerek yeteneklerini geliştirmek; onlara sporu gelişen teknolojiyi ve kültürü doğru aktarmak için yapılandırılan Bahçeşehir Koleji Yaz Okulu öğrencileri destekliyor.

Yaz okulunda speaking club, ingilizce, basketbol, voleybol, futbol, tenis, okçuluk, jimnastik, yüzme, robotik kodlama,drama ve görsel sanatlar branşlarında açılacak programlar; Bahçeşehir Koleji’nin alanında yetkin eğitim ve antrenör kadrosu tarafından verilecek.

Yaş gruplarına göre programlanan Bahçeşehir Koleji Yaz Okulu’na 4+ yaş ve 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri ile bu yaş aralığındaki kurum dışı tüm öğrenciler katılabilir.

24 Haziran-24 Temmuz ve
25 Temmuz -29 Ağustos tarihleri arasında iki dönem olarak gerçekleşecek olan Yaz Okulu branşları, kampüsün sunduğu fiziksel imkânlara göre belirlenmiştir.

Başvuru ve detaylı bilgi için

0 (248) 234 51 22 ve

0 (505) 999 51 22 arayabilirsiniz.

Burdur Bahçeşehir Kolejiyaz okuluTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.