Burdur'da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları! Çelenk sunma töreni ile başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yılı, Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreniyle başladı. Valilik ve protokolün katıldığı etkinlikler, resmi kabul törenleriyle sürecek.

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMLARI ÇELENK SUNMA TÖRENİ İLE BAŞLADI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhuriyetimizin kuruluşunun 101. Yıl Dönümü kutlama törenleri Çelenk Sunma Töreni ile başladı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri sunuldu. Vali Tülay Baydar Bilgihan ve protokol üyeleri tören sonrası Türkiye Muharip Gaziler Derneği Burdur İl Temsilciliğine ziyarette bulundu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programları yarın düzenlenecek olan Tebriklerin Kabulü, Kutlama Programı ve Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni ile devam edecek.

Programa başta Vali Tülay Baydar Bilgihan olmak üzere Milletvekilleri Prof. Dr. Adem Korkmaz, İzzet Akbulut, Mustafa Oğuz, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Musa Talih, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Baro Başkanı Meltem Özdemir, Vali Yardımcıları Mehmet Türk, Faruk Ekiz, Hukuk Müşavirleri Kemal Adil, Osman Dölek, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mehmet Balcı, İl Genel Meclisi Başkanı Levent Tokmaker, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, emniyet, jandarma ve askeri personel, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

burdur cumhuriyet bayramıçelenk sunmaTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.