Burdur'da genç adam sabah ölü bulundu

Genç bir adam sabah saatlerinde aracında ölü bulundu! Olay yerinde bulunan detaylar şok etti, soruşturma devam ediyor.

Burdur’un Ağlasun İlçesinde Mustafa Yavuz Kama adlı genç, sabah saatlerinde ölü bulundu.

Olay, Ağlasun İlçesi Sakarca Mahallesi Tekke Mezarlığı Akyamaç mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yoldan geçen bir mahalleli, 24 yaşındaki Mustafa Yavuz Kama 32 E 2194 plakalı aracında hareketsiz halde buldu. Vatandaş tarafından 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine bölgeye  Ambülans ve emniyet görevlileri sevk edildi.

Olay yerine gelen Sağlık görevlileri, Mustafa Yavuz Kama’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Burdur Cumhuriyet Savcısının olay yerine gelmesiyle birlikte Olay yeri inceleme ekipleri ile birlikte ilk otopsi inceleme işlemleri gerçekleştirilip, detaylı otopsisinin yapılması için Burdur Adli Tıp Kurumuna sevki gerçekleştirildi. Olay yerinde bir adet otomatik silah, 4 adet dolu fişek ve bir adette boş fişek kovanı bulundu.

Kesin ölüm sebebinin Savcılık otopsi incelemesinden sonra belli olacağı belirtildi. Ölen Mustafa Yavuz Kama’nın elektrik tesisat işiyle uğraştığı ve herhangi bir rahatsızlığının da olmadığı bildirildi.

Sadun Kılıç Ağlasun NNC Haber

olayTürkiyeBurdurAğlasun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.