Burdur'da inanılmaz bir olay yaşandı! Çöp Olarak Yakılan Kanepeden 24 Altın Çıktı

Burdur'un Ağlasun ilçesine bağlı Yeşilbaşköy'de yaşayan Musdan Taşdemir, vefat eden eşi Nazik Taşdemir'in 10 yıl önce kullanılmayan eşyaları hayrına dağıttı.

Burdur'un Ağlasun ilçesine bağlı Yeşilbaşköy'de yaşayan Musdan Taşdemir, vefat eden eşi Nazik Taşdemir'in 10 yıl önce kullanılmayan eşyaları hayrına dağıttı. Bu eşyalardan biri de Arif Gök isimli bir vatandaşa verilen bir kanepeydi.

Arif Gök, uzun yıllar bağ evinde kullandığı kanepenin kollarının tamamen eskimesiyle kolları sökerek yaktı. Arif Gök, yakılan kolların küllerini soğuttuktan sonra küllerin arasında 24 adet altın fark etti.

14 yıl önce kanepeyi kendisine veren Musdan Taşdemir'e ulaşan Gök, altınları geri iade etti. 2000 tarihli 24 altını alan Musdan Taşdemir ise bu duruma çok sevinerek eşinin hayrına köyde mevlüt okuttu.

Bu olay bize hayır yapmanın güzelliğini ve beklenmedik yerlerden gelebilecek mucizeleri hatırlattı. Arif Gök'ün dürüstlüğü ve Musdan Taşdemir'in cömertliği bu olayın kahramanları olarak karşımıza çıktı.

Fatime Savaş Öğüt NNC Haber Ağlasun

 

olayHaberlerBurdur HaberaltınTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.