Burdur'da iş arayanlar dikkat! 50 Kişilik İş İmkanı! Bu Fırsatı Kaçırmayın

İŞKUR'un öncülüğünde büyük bir iş görüşmesi gerçekleşiyor! Burdur'da hangi firma, hangi tarihte, kaç kişiyi işe alacak? Detaylar için hemen tıklayın....

Burdur'da iş arayanlar için müjdeli haber! İŞKUR’un öncülüğünde düzenlenecek toplu iş görüşmesiyle HASTEL GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ., 50 personel alımı yapacak. Bu iş imkanını kaçırmamak için gerekli bilgileri sizin için derledik.

HASTEL GIDA 50 Personel Alımı Yapıyor!

HASTEL GIDA, dinamik ve çalışkan ekip arkadaşlarını arıyor. 4 Ekim 2024 Cuma günü yapılacak toplu iş görüşmesiyle 50 yeni personel istihdam edilecek.

Kimler Başvurabilir?

Eğer 18-50 yaş aralığındaysanız ve dinamik bir iş ortamında çalışmak istiyorsanız, bu görüşmeyi kaçırmayın. Kadın ve erkek adayların başvurabileceği bu pozisyonlar için herhangi bir deneyim şartı aranmazken, personellerin vardiyalı çalışma sistemine de uyum sağlanması isteniyor.

HASTEL GIDA'da çalışmanın en büyük avantajlarından biri de ulaşım sorunu yaşamamanız. Firma, çalışanlarına ücretsiz servis imkânı sunarak rahat bir ulaşım sağlıyor.

Bu büyük fırsatı kaçırmamak için gerekli bilgileri aşağıda bulabilirsiniz:

Tarih: 4 Ekim 2024, Cuma

Saat: 14:30

Yer: Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, 1. Kat Toplantı Salonu, Burdur

personel alımıTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.