Burdur'da jandarma veliler ve öğrencileri bilinçlendiriyor

Burdur İl Jandarma Komutanlığı, Yeşilova'da düzenlediği eğitimde 142 veli ve 61 öğrenciye madde bağımlılığı ve dijital tehlikeler hakkında farkındalık kazandırdı.

14 Ekim 2024 tarihinde, Burdur İl Jandarma Komutanlığı, Yeşilova ilçesinin Akçaköy ve Dereköy mahallelerinde farkındalık yaratmak amacıyla eğitim programı gerçekleştirdi. En İyi Narkotik Polisi Anne projesi çerçevesinde düzenlenen etkinlikte, madde bağımlılığı ile mücadele ve çeşitli konularda bilgilendirme yapıldı.

Eğitimde Neler Anlatıldı?

Program kapsamında, toplam 142 öğrenci velisi ve öğretmene;

Madde Bağımlılığı ile Mücadele, Siber Farkındalık, KADES uygulaması hakkında detaylı bilgi verildi. Velilerin yanı sıra 61 öğrenciye ise dijital bağımlılık ve mobil oyunların zararları hakkında farkındalık oluşturulması hedeflendi. Eğitimlerde, özellikle gençlerin dijital dünyada karşı karşıya kaldıkları tehlikelere dikkat çekildi. Veliler ve Öğrenciler Madde Bağımlılığına Karşı Bilinçleniyor

Jandarma ekipleri tarafından verilen eğitimlerle, çocukların ve ailelerin madde bağımlılığına karşı daha bilinçli olması ve bu tür risklere karşı önceden tedbir alabilmesi amaçlanıyor. Dijital bağımlılık ve mobil oyunların zararlarına dair yapılan bilgilendirmeler de, günümüzde özellikle çocukları tehdit eden tehlikeler arasında yer alıyor.

en iyi narkotik annejandarmaTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.