Burdur'da kongre tamamlandı! Musa Sayar yeniden başkan

Saadet Partisi Burdur İl Başkanlığı'nın 8. Olağan Kongresi, coşkulu bir katılımla gerçekleşti. Tek listeyle yapılan seçimlerde Musa Sayar, yeniden başkan seçildi. Mahmut Arıkan'ın birlik mesajı dikkat çekti.

Saadet Partisi Burdur İl Başkanlığı'nın 8. Olağan Kongresi, coşkulu bir atmosferde, Genel Başkan Vekili Mahmut Arıkan'ın katılımıyla düzenlendi. Nurcihan Velicangil Kültür Merkezi'nde gerçekleşen kongre, yoğun bir katılım ile dikkat çekti. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Musa Sayar, yeniden başkanlığa seçildi.

Musa Sayar Yeniden Başkan

Kongrede, katılımcıların büyük desteği ile tek listeyle yapılan seçim sonucu mevcut başkan Musa Sayar, güven tazeleyerek tekrar il başkanlığı görevine getirildi. Kongrede yaptığı konuşmada, Sayar, partinin Burdur’daki hedefleri ve projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Saadet Partisi'nin ülke genelindeki politikalarıyla uyumlu bir şekilde yerel yönetim anlayışını sürdüreceğini belirtti.

Mahmut Arıkan’dan Birlik Mesajı

Kongrenin önemli isimlerinden biri olan Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Mahmut Arıkan da yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Arıkan, Saadet Partisi’nin milli görüş çizgisinde ilerleyerek, ülkenin geleceğine dair güçlü projeler üreteceğini ifade etti. 

kongreMusa SayarTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.