Burdur'da Şeker Fabrikası'na ziyaret! Kampanya dönemi hazırlıkları hızlanıyor

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı ve Milletvekili Adem Korkmaz, 70. Kampanya dönemi öncesinde Burdur Şeker Fabrikası'na önemli bir ziyarette bulundu. Hazırlıklar ve hükümet adımları masaya yatırıldı.

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı ve Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, 70. Kampanya dönemi öncesinde Burdur Şeker Fabrikası'na önemli bir ziyarette bulundu. Ziyaretin odak noktasında, fabrikanın kampanya sürecine yönelik hazırlıkları ve hükümetin bu süreçte atması gereken adımlar yer aldı.

Fabrika Müdürü Turan Arslan ile bir araya gelen heyet, fabrikanın mevcut durumu ve ilerleyen dönemde yapılması planlanan çalışmalar üzerine istişarelerde bulundu.

Hedef: Verimli Bir Kampanya Dönemi

Ziyaret sonrasında açıklama yapan AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, kampanya dönemi hazırlıkları kapsamında gereken adımların hızla atıldığını ve Şeker Fabrikası'nın bu sürece sorunsuz şekilde hazır hale getirileceğini belirtti.

"Burdur Milletvekilimiz Adem Korkmaz ile birlikte, Hükümet olarak üzerimize düşenler için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Fabrikamızın kampanya dönemine eksiksiz hazırlanması için Müdürümüz Turan Arslan ile ayrıntılı bir istişarede bulunduk," diye konuştu.

Fabrikada Neler Konuşuldu?

Fabrika Müdürü Turan Arslan, ziyaret sırasında fabrikanın üretim kapasiteleri, çalışanların kampanya dönemine yönelik eğitimleri ve teknik altyapı ile ilgili detaylı bilgi verdi. Arslan, yeni döneme hazırlıkların hız kesmeden devam ettiğini ve hükümetin destekleri ile daha güçlü bir kampanya dönemine gireceklerini belirtti.

70. Kampanya dönemi öncesinde yapılan bu kritik görüşme, fabrikanın bölge ekonomisine katkısını artırmayı ve tarım üreticileri için daha verimli bir dönem geçirmeyi amaçlıyor.

Burdur Şeker FabrikasıMustafa ÖzboyacıAdem KorkmazTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.