Burdur'da Silahlı saldırı Olayına karışan zanlı Bucak'ta yakalandı

Burdur'da dün sabah saatlerinde meydana gelen silahlı yaralama olayının faili Bucak ilçesinde emniyet ekiplerinin titiz çalışması ile yakalandı.

Burdur'da dün sabah saatlerinde meydana gelen silahlı yaralama olayının faili Bucak ilçesinde emniyet ekiplerinin titiz çalışması ile yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, dün saat 07:00 sıralarında Burdur Armağan İlci Bulvarı üzerinde işe gitmek için durakta otobüs bekleyen R.K.’ya yolun karşısında bulunan Ersin E. tarafından av tüfeği ile ateş edildi. Saçmaların bacağına isabet ettiği R.K. yaralandı. Olayın faili olan Ersin E olayın ardından bölgeden kaçarak uzaklaştı. Olayın faili olan Ersin E 'nin kaçması üzerine Burdur ve Bucak'taki güvenlik güçleri teyakkuza geçti.

Güvenlik güçlerinden kaçamadı 

Yaşanan olay sonrasında Bucak istikametine kaçtığı belirlenen zanlının yakalanması için Bucak ve bu güzergahta bulunan tüm güvenlik güçleri alarma geçti. Zanlı Ersin E  Burdur'un Bucak ilçesinde Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri ve Burdur İl Emniyet Müdürlüğü asayiş ekiplerinin titizlikle yürüttükleri çalışma sonrasında, Bucak'ta ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgu işlemlerinin ardından, Ersin E'nin bugün mahkemeye çıkartılması bekleniyor.

 

olaysilahlı saldırıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.