Burdur'da üzen olay! Kız kaçırma davasında ortalık karıştı! Araya girdiğine pişman oldu

Burdur'un Tefenni İlçesi Çaylı Köyü'nde kız kaçırma olayı nedeniyle iki aile arasında çıkan husumeti gidermeye çalışan Osman Y., tabanca ile vuruldu. Detaylar için tıklayın...

Burdur'un Tefenni İlçesi Çaylı Köyü'nde yaşanan silahlı olayda bir kişi yaralandı. İki aile arasında kız kaçırma olayı nedeniyle oluşan husumeti gidermek amacıyla araya giren 45 yaşındaki Osman Y., Eyüp E. tarafından tabanca ile vuruldu.

Olay, Çaylı Köyü'nde yaşandı. İki aile arasındaki husumeti sona erdirmek için araya giren Osman Y., evine gittiği Eyüp E. tarafından tabanca ile vuruldu. Vücuduna isabet eden mermiler nedeniyle yere yığılan Osman Y.'ye, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı. Osman Y., Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Omuriliğine isabet eden kurşun nedeniyle durumu ciddiyetini koruyor.

Olayın ardından jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Eyüp E., çıkarıldığı mahkemece kasten öldürmeye teşebbüsten tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Burdur olayBurdur HaberleriHaberlerTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.