Burdur'da yapılanlar komşuda böyle yankı buldu! Burdur Isparta'yı solladı mı?

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin spor tesisleri ünlü futbol kulüplerinin kamp tercihi oldu. Salda Gölü’nde sıcak hava balonu uçuşları başladı. Isparta medyasının dikkatini çekti.

Burdur'daki Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nin ünlü spor kulüplerinin kamp için tercih edilmesi ve Salda'da başlayan sıcak hava balon uçuşları, Isparta medyasında dikkat çekti.

Burdur’un büyük futbol kulüplerini kamplarda ağırlaması ve Salda’da başlayan sıcak hava balon uçuşları, komşu şehir Isparta’da kıskançlık yaratıyor.

Yıllar önce futbol turizminden yararlanan Isparta’nın Davraz Dağı tesislerinin uzun süredir boş kalması ve artık tercih edilmemesi, şehir medyasının tepkisini çekiyor.

“Ne olacak Davraz’ın hali… Burdur Isparta’yı solladı” başlıkları ile Isparta medyasında geniş yer bulan haberler, Burdur’un kültürel ve spor turizminde önemli adımlar attığını gösteriyor.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin içerisinde yer alan otel, FIFA standartlarında stadyum ve spor bilimleri tesisleri, dünyanın farklı ülkelerinden ve Türkiye’nin profesyonel futbol kulüplerinden yoğun talep görüyor.

Türkiye’nin incisi Salda Gölü ve çevresinde yapılan değişiklikler ve rekreasyon çalışmaları ile sıcak hava balonu turları, Burdur’un ulusal çapta da dikkat çekmesini sağlıyor.

kaynak: bomba 15

HaberlerMehmet Akif Ersoy ÜniversitesiDavrazTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.