Burdur Devlet Hastanesi başarılı işlemlerle dikkat çekiyor! Üç hastaya kalıcı pace işlemi

Burdur Devlet Hastanesi'nde uzman hekimler tarafından kalp pili (kardiak pacemaker) işlemleri başarıyla yapılmaktadır. Kalp yetmezliği ve yavaşlama sorunları olan üç hastaya kalıcı pace işlemleri uygulandı.

Burdur Devlet Hastanesi'nde Kalp Pili İşlemleri Başarıyla Gerçekleştiriliyor

Burdur İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Burdur Devlet Hastanesi'nde kalp pili (kardiak pacemaker) işlemleri başarıyla yapılmaktadır. Hastanede, kalp yetmezliği ve kalp hızında yavaşlama olan üç hastaya kalıcı pace işlemi gerçekleştirildi.

Başarılı İşlemler ve Uzman Hekimler

Kalp yetmezliği olan bir hastaya, ani gelişebilecek ölümcül ritim bozukluklarından korumak amacıyla tek kablolu koruyucu pace (Vvi-İcd) işlemi uygulandı. Ayrıca, kalp hızında yavaşlama ve ileti bozukluğu olan iki hastaya da iki kablolu (DDD-R ve sol dal pacing) işlemleri yapıldı. Bu işlemler, hastanenin uzman hekimleri Uzm. Dr. Gökhan Sönmez ve Uzm. Dr. Orkun Temizer tarafından başarıyla gerçekleştirildi.

Sağlık Müdürlüğü'nden Teşekkür

İl Sağlık Müdürlüğü, Burdur Devlet Hastanesi'nde özellikli girişimsel işlemleri başarıyla sürdüren ekibe teşekkür ederek, hastalara şifalar diledi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Burdur Devlet Hastanemizde kalp yetmezliği ve kalp hızında yavaşlama olan üç hastamıza kalıcı pace işlemi yapıldı. Kalp yetmezliği olan bir hastamıza ani gelişebilecek ölümcül ritim bozukluklarından korumak için tek kablolu koruyucu pace (Vvi-İcd), kalp hızında yavaşlama ve ileti bozukluğu olan iki hastamıza da iki kablolu (DDD-R ve sol dal pacing) işlemi hekimlerimiz Uzm. Dr. Gökhan SÖNMEZ ve Uzm. Dr. Orkun TEMİZER tarafından başarı ile yapılmıştır. Hastanemizde özellikli girişimsel işlemleri başarı ile sürdüren ekibimize teşekkür eder, hastalarımıza şifalar dileriz."

Burdur Devlet Hastanesikalp piliTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.