Burdur Kemer Kaymakamı İbrahim Cesur Göreve başladı. İbrahim Cesur Kimdir ?

Burdur İli Kemer ilçesine atanan Kaymakam İbrahim CESUR Belediye Başkanı İsmail Asan ve kurum amirleri tarafından karşılanarak Göreve Başladı.

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığının 22.10.2024 tarihli olurları ile Burdur İli Kemer  ilçesine  atanan Kaymakam  İbrahim CESUR Belediye Başkanı İsmail Asan ve  kurum amirleri tarafından karşılanarak 25. Ekim .2024  cuma günü itibarıyla görevine başladı.

 Kaymakam İbrahim Cesur Kimdir 




Kaymakam  İbrahim CESUR 21.01.1993 tarihinde İstanbul'da doğmuş olup aslen Kastamonu/Çatalzeytin’lidir. İlk ve ortaokul öğrenimini İstanbul/Bayrampaşa da tamamladıktan sonra İstanbul Sultanahmet Endüstri Meslek Lisesi Bilişim Bölümünü okul birincisi olarak bitirdi.

2015 yılında Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü birincilikle tamamladı. Hali hazırda, Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yerel Yönetimler ve Kent Politikaları dalında yüksek lisans yapmaktadır. 04.08.2016 tarihinde, Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde Gelir Uzman Yardımcılığı görevine atandı.

İstanbul’da uzmanlığını da alıp 7 yıl bu görevi ifa ettikten sonra İçişleri Bakanlığının yapmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını ve mülakatını başarıyla tamamlayarak 26.05.2023 tarihinde Bayburt Kaymakam Adayı olarak göreve başladı.

İl merkez stajını Bayburt’ da tamamladıktan sonra ülkemizde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremler dolayısıyla Adıyaman ilimizde Koordinatör Kaymakam olarak görev yaptı. Mülkiye teftiş stajını Edirne/ Keşan’da yapan Kaymakam Samsun/ Terme ve Ordu/ Ünye Kaymakam refikliklerini tamamladıktan sonra Malatya ilinin Hekimhan ilçesinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu.

Kaymakam İbrahim CESUR,  29.07.2024 tarihinde  Oğuzeli ilçesine  atanmış olup , sonrasında   Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığının 22.10.2024 tarihli olurları ile Burdur İli Kemer  ilçesine  atanan Kaymakam  İbrahim CESUR 25 Ekim 2025 cuma günü göreve başladı 

Kaymakam  evli ve 1 çocuk babasıdır.

Kemer Kaymakamlığıİbrahim CESURBurdur Kemer KaymakamBurdur son dakikaTürkiyeBurdurKemer

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.