Burdur meydanında meydan muharebesi!

Burdur'da husumetli iki grup arasında meydan muharebesi yaşandı. Cadde üzerinde onlarca kişi birbirine tekme ve yumruklarla saldırdı. Kavgada 1 kişi yaralandı.

Burdur’da husumetli oldukları iddia edilen iki grup arasında kavga çıktı. Cadde üzerinde onlarca kişi birbirine tekme ve yumruklarla saldırırken, meydan muharebesini aratmayan o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün gece saatlerinde Cumhuriyet Meydanı üzerinde gerçekleşti. İddiaya göre, daha önceden aralarında husumet olan iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 1 kişi başından yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı güçlükle ayırırken yaralanan vatandaş ise sağlık ekiplerince Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Cadde üzerinde onlarca kişi birbirine tekme ve yumruklarla saldırırken, meydan muharebesini aratmayan o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

meydanmuharebekavgaolayTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.