Burdur'un Tefenni ilçesi'nin ekolojik turizm alanında iddialı bir projeye daha imza attığını vurgulayan Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Ece Mahallesi'nde başlatılan 1. Etap Orhun Tatil Konutları projesinin detaylarını kamuoyuyla paylaştı.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, yaptığı açıklamada, "Tefenni'yi ekolojik ve yayla turizminin merkezlerinden biri haline getirmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda başlattığımız 1. Etap Orhun Tatil Konutları projesi, ilçemiz için önemli bir dönüm noktası olacak." ifadelerini kullandı.
TEFENNİ BELEDİYESİ 1.ETAP ORHUN TATİL KONUTLARI
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz yaptığı açıklamada, " 2025 yılı projelerimiz arasında olan Tefenni Ece Mahallesi Orhun Tatil Konutları için yol ve alt yapı çalışmalarımız başlamıştır.
Tefenni’yi Ekolojik ve Yayla Turizminin merkezlerinden biri haline getirecek projelerimize 1. Etaptan sonra 2. Etap olarakta devam edeceğiz. Konutlarımız satılık amaçlı değil, Otel konsepti kiralık amaçlı yapılacaktır.
Projemizin 1. Etabında 8 konut, yüzme havuzu, restoran gibi donatılar yer alacaktır. Orhun Tatil Konutları Projemizin İlçemize ve İlçe halkımıza hayırlı olmasını diliyor, Tüm İlçe halkımızı sevgi saygı ve muhabbetlerimle selamlıyorum. " ifadelerine yer verdi.