Burdur'un acı günü! Recep Kalkan yaşamını yitirdi

Burdur Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Recep Kalkan vefat etti. Cenaze namazı bugün saat 17.00'de Ulu Cami’de kılınacak. Tüm detaylar için tıklayın.

Burdur’un sevilen ve saygı duyulan isimlerinden, uzun yıllar Burdur Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanlığı yapmış Recep Kalkan, vefat etti. Recep Kalkan’ın ani ölümü, Burdur halkı arasında büyük bir üzüntü yarattı.

Burdur esnafının yakından tanıdığı, kentin önemli simalarından biri olan tanınmış esnaflar Alaettin Kalkan ve Mahmut Kalkan’ın babası Recep Kalkan, hayata gözlerini yumdu.

Cenaze Bugün Ulu Cami’de

Recep Kalkan’ın cenaze namazı bugün saat 17.00’de Ulu Cami’de kılınacak. Merhumun cenazesi, sevenlerinin duaları eşliğinde Sultandere Mezarlığı’na defnedilecek.

NNC Medya ailesi olarak, merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Recep Kalkan’ın vefatı, sadece ailesi için değil, Burdur halkı için de büyük bir kayıp, Kalkan esnaf ve sanatkârlara verdiği destekle tanınan bir isimdi.

Recep kalkanTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.