Burdur Valiliği'nden Uyarı! Baraj, Göl ve Göletlere girmek yasaklandı

Burdur Valiliği, bölgedeki barajlarda yüzmenin tehlikeli ve yasak olduğunu hatırlatarak vatandaşları uyardı. Can kaybı riskine karşı gerekli önlemler alınırken, yasak ve tehlikeler hakkında bilgilendirme de yapılıyor.

Burdur Valiliği, bölgedeki baraj, göl ve gölet gibi su depolama tesislerinde yüzmenin tehlikeli ve yasak olduğunu hatırlatarak vatandaşları uyardı.

Valilikten yapılan açıklamada, bu alanlarda can kaybı riskine karşı gerekli uyarı levhalarının yerleştirildiği belirtildi. Ayrıca, yasak ve tehlikeler hakkında bilgilendirmenin yerel yayın organları aracılığıyla da halka duyurulduğu ifade edildi. 

Burdur Valiliği tarafından yapılan açıklamada, " Şube Müdürlüğümüz sorumluluk sahası içerisinde bulunan ve yapımı tamamlanan baraj, göl, gölet ve su depolamalı tesislerin sahaları içerisinde suya girmek can kaybına neden olabileceğinden Müdürlüğümüz tarafından gerekli uyarı levhaları konulmuştur.

Baraj, göl, gölet ve su depolamalı tesislerde suya girmenin tehlikeli ve yasak olduğunun mahalli yayın organlarıyla vatandaşlara duyurulması hususunda; Bilgilerinize arz, gereğini rica ederim. " ifadelerine yer verildi.

barajgölgöletBurdur ValiliğiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.