Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan'dan anlamlı çağrı

Burdur'un yeni valisi Tülay Baydar Bilgihan, çiçek yerine Burdur Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na bağış çağrısında bulundu. 25 Eylül 2024'te göreve başlıyor.

Yarın (25 Eylül 2024 Çarşamba) görevine başlayacak olan Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, Burdurlulardan anlamlı bir ricada bulundu. Vali Bilgihan, kendisini tebrik etmek isteyenlerin çiçek ya da çelenk göndermek yerine, Burdur Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na destekte bulunmalarını istedi.

Tebrik Yerine Dayanışma Çağrısı

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 19 Eylül 2024 tarihinde Burdur Valiliği görevine atanan Tülay Baydar Bilgihan, 25 Eylül'de başlayacak görevine ilişkin yaptığı açıklamada, "Hemşehrilerimizin gerek ziyarete gelerek gerekse il dışından gönderecekleri tebrik çiçeklerinin yerine, Burdur Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na bağış yapmalarını istirham ediyoruz," dedi.

Destek Olanlara Teşekkür

Vali Bilgihan, Burdur halkının bu çağrıya göstereceği hassasiyeti şimdiden takdir ettiğini belirterek, "Bu vesileyle toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi amaçladığımız bu isteğimizin, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum," diye ekledi.

Bu çağrı ile Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, Burdur’da sosyal yardımlaşma ruhunu güçlendirmeyi ve desteklerin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını hedefliyor.

Tülay Baydar BilgihanBurdur ValiliğiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.