Bursa Yenişehir kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Osman Aslan Canbaba kimdir?

Yenişehir ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Kocaeli Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Bursa Yenişehir Kaymakamı olarak atandı.

Yenişehir ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti.  Kocaeli Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Bursa Yenişehir Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

Yenişehir Kaymakamı Osman Aslan Canbaba Kimdir?

Yenişehir Kaymakamı Osman Aslan CANBABA, 1966 yılında Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini burada yaptıktan sonra lisans ve yüksek lisans eğitimlerini İstanbul Üniversitesi'nde tamamladı.

Mezuniyetinden sonra ilçemizden önce Altınyayla / Burdur, Ahırlı / Konya, Erzurum (Vali Yardımcılığı), Hafik / Sivas, Bahçe / Osmaniye, Ula / Muğla, Suluova / Amasya, Narlıdere/İzmir, Bayrampaşa / İstanbul ilçeleri kaymakamlık görevlerinde bulundu.

10/09/2019 tarihinde Kocaeli İli Karamürsel İlçesi Kaymakamlığı görevine başlayan Osman Aslan CANBABA evli ve üç çocuk babasıdır.

Osman Aslan CanbabaatamaTürkiyeBursa

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.