BUTSO Başkanı Yusuf Keyik'ten Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik ve yönetim kurulu üyeleri, Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Görüşmede kent ekonomisi ve ticareti ele alındı.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Vali Sn. Tülay Baydar BİLGİHAN'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK ve beraberindeki heyet Burdur Valisi Sn. Tülay Baydar BİLGİHAN'ı ziyaret ederek, Burdur'daki görevinde başarılar dilediler.

Gerçekleşen görüşmede Başkan Yusuf KEYİK, Vali Sn. BİLGİHAN'a il ekonomisi, Burdur'un Organize Sanayi Bölgeleri, kentin ticaret ve sanayisi ve ayrıca BUTSO'nun çalışmaları hakkında özet bilgiler verdi; kabulü için şükranlarını sundu.

Ziyarette Başkan Yusuf KEYİK'e Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hasan Ali DALDAL ve Hüseyin YARDIM, Meclis Başkanı Ömer ÇELİKER, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan YORAN, Hurşit ÇETİN, Ozan KISAOĞLU, Orhan ÇİÇEK ve Barış ULUHAN eşlik ettiler.

Yusuf KeyikziyaretTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.