Büyük vurgun yaptı! O kadar yol geldi hemen yanı başımızda yakalandı

Sakarya'da müşterilerini dolandıran M.B., 98 milyon TL vurgun yaparak Burdur'a kaçtı. Kolluk kuvvetlerinin operasyonu sonucu Burdur'da yakalanan M.B., gözaltına alındı.

98 Milyonluk Vurgun! İş Yeri Sahibi M.B. Komşu İlde Yakalandı

Sakarya'da faaliyet gösteren ve birçok müşterisinin ziynet eşyası ile nakit parasını muhafaza eden iş yeri sahibi M.B., 22 Nisan 2024 tarihinde iş yerini kapatarak şehirden ayrıldı. Bu beklenmedik olay sonrası, 84 müşteki toplam 98 milyon TL dolandırıldıklarını belirterek yetkililere şikayette bulundu.

BURDUR'A HAREKET ETTİĞİ TESPİT EDİLDİ

Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, M.B.'yi yakalamak için hummalı bir çalışma başlattı. Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin yoğun çabaları, sonuç verdi. Yapılan incelemelerde, şüpheli M.B.'nin Burdur istikametine doğru hareket ettiği tespit edildi.

OPERASYONLA ISPARTA'DA YAKALANDI

Elde edilen bilgiler doğrultusunda Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle koordineli olarak operasyon başlatıldı. Ekiplerin başarılı operasyonu sonucunda, M.B. Isparta'da yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltında tutuluyor.

Emniyet yetkilileri, vatandaşları bu tür dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

olayIsparta olayIsparta haberleriTürkiyeIsparta

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.