Çamlık Köyünde asfalt çalışmaları başladı! 26 km asfalt için çalışacak

Burdur Bucak'a bağlı Çamlık Köyü'nde asfalt çalışmaları hızla ilerliyor. Muhtar Yakup Özdemir, köy yolunun asfaltlanması sürecinde destek olan herkese teşekkür etti.

Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Çamlık Köyü'nde, yol yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Köy muhtarı Yakup Özdemir, yaptığı açıklamada köyün 26 kilometrelik ana yolunun sıcak asfaltla kaplanıncaya kadar çalışmalarını sürdüreceğini söyledi.

Çamlık Köyü Muhtarı Yakup Özdemir, çalışmaların kademe kademe ilerleyeceğini ve kısa sürede tamamlanması için yoğun bir çaba gösterildiğini belirtti.

"Destek olan herkese teşekkür ederim"

Köy Muhtarı Yakup Özdemir, açıklamasında asfaltlama sürecinde katkı bulunanlara teşekkür etmeyi unutmadı. Başta milletvekilleri olmak üzere, il genel meclis üyeleri ve bu süreçte emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan Muhtar Yakup Özdemir, köy halkı adına minnettar olduklarını ifade etti. Özdemir, “Köyümüzü modern yollara kavuşturmak için her aşamada bize destek olan herkese şahsım ve köyüm adına şükranlarımı sunuyorum,” dedi.

Çamlık Köyüasfalt çalışmasıYakup ÖzdemirTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.