Çavdır Belediyesi ve Burdur Mimarlar Odası'ndan şehircilik protokolü

Çavdır Belediyesi ile Burdur Mimarlar Odası, şehircilik alanında önemli bir iş birliği protokolü imzaladı. Bu anlaşma ile sağlık kentleşme ve modern şehircilik ilkeleri doğrultusunda daha hızlı ve nitelikli teknik hizmet sunulması hedefleniyor.

Çavdır belediyesi ile Burdur mimarlar odası arasında iş birliği protokolü imzalandı bu protokol ile sağlık kentleşme modern şehircilik anlayışı ile halkımıza daha nitelikli ve hızlı teknik hizmet sunabilmek hedeflenmiştir yapılmış olan protokole istinaden Çavdır Belediyesi sınırları içerisinde” yapı ruhsatı” gerektiren işlemler için tüm proje müellifi fenni mesul ve şantiye şeflerinin görevliler ile ilgili olarak sicil durum belgeleri almaları gerekmektedir.

Burdur Mimarlar Odası tarafından yapılan açıklamada, " “Şeffaf Belediyecilik” anlayisini benimseyen Çavdır Belediye başkanımız hemşehrim Sayın Ali Okan Yücel’e demokrasiye katkı veren bu önemli protokolün yürürlüğe girmesi sürecinde göstermiş oldukları işbirliği için teşekkür eder mesleğimimiz meslektaşlarımız ve Çavdırımız için hayırlı olmasını dileriz ayrıca başarılı işlere imza atması temennisi ile kendisine odamıza ait imza kalemini sunduk " ifadelerine yer verdi.

Çavdır BelediyesiBurdur Mimarlar OdasıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.