Çeltikçi'de İçme Suyu Hatları Yenileniyor! Ramazan Ezin duyurdu

Çeltikçi Belediye Başkanı Ramazan Ezin, içme suyu hatlarının yenileme çalışmalarına ilişkin önemli bilgiler paylaştı. Detaylar haberimizde...

Çeltikçi Belediye Başkanı Ramazan Ezin, ilçede yürütülen içme suyu hatları yenileme çalışmaları hakkında açıklamada bulundu. Başkan Ezin, ilçenin içme suyu ihtiyacını karşılayan Kaplan Pınarı'ndan gelen su borularının, Konak Mahallesi mezarlığının içerisinde kaldığını belirterek, bu boruların yenilenme sürecinin başladığını duyurdu.

Mezarlık Dışına Taşınıyor

Yenileme işlemlerinin hızla devam ettiğini belirten Başkan Ezin, mevcut boruların mezarlık alanından çıkarılarak dışarıya taşınacağını ve bu süreçte yeni boruların döşeneceğini ifade etti. Başkan, "Kaplan Pınarı'ndan ilçemizin içme suyu deposuna gelen borular, mezarlık sınırları içerisinde kalıyordu. Şimdi bu hatların dışarıya alınması ve yenilenmesi işlemleri yapılıyor," dedi.

 

içme suyuRamazan EzinTürkiyeBurdurÇeltikçi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.