ÇELTİKÇİ’DE ORMAN YANGINI

Burdur'un Çeltikçi İlçesi Çebiş Köyü yolu üzerinde bulunan ormanlık alanda 2 Temmuz Perşembe günü saat 11:00 sularında yangın çıktı. Çebiş Köyü üzerinde bulunan ormanlık alanda Çıkan yangın civar köylerde de paniğe neden oldu.

Burdur’un Çeltikçi İlçesi Çebiş Köyü yolu üzerinde bulunan ormanlık alanda 2 Temmuz Perşembe günü saat 11:00 sularında yangın çıktı.

Çebiş Köyü üzerinde bulunan ormanlık alanda Çıkan yangın civar köylerde de paniğe neden oldu. Antalya Orman Bölge Müdürlüğüne ait 1 yangın söndürme helikopteri, 6 arazöz ve 3 yangın ilk müdahale ve orman işletme çalışanlarının erken müdahalesiyle alevler çok sürmeden kontrol altına alındı. Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı yangında yaklaşık 6 dekarlık ormanlık alan kül olurken, bölgede soğutma çalışmaları yapıldı. Yangın saat 13:00 itibari ile kontrol altına alınmış, hava sıcaklıklarından dolayı tekrarlaması ihtimaline karşı ekipler bölgede izlemeye devam ediyor.

Burdur Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, Antalya Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici, Çeltikçi Kaymakamı Abdullah Özübek ve Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy yangın ihbarı üzerine olay yerine giderek, yakından takip ettiler.

Jandarma yangın ile ilgili soruşturma başlattı.

ÇELTİKÇİ’DE ORMAN YANGINITürkiyeBurdurÇeltikçi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.