Çeltikçi'de trafik kazası! Traktör ve otomobil sürücüsü yaralandı

Burdur'un Çeltilkçi ilçesinde otomobil ile traktörün çarpışması sonucunda trafik kazası meydana geldi. Trafik kazasında iki aracın sürücüleri yaralandı.

Burdur'un Çeltilkçi ilçesinde otomobil ile traktörün çarpışması sonucunda trafik kazası meydana geldi. Trafik kazasında iki aracın sürücüleri yaralandı.

Trafik kazası, bugün saat 14:00 sıralarında Burdur'un Çeltikçi İlçesi Kuzköy kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bucak istikametinden Burdur istikametine gitmekte olan M. Y. kontrolündeki 34 LL 5356 plakalı otomobil ile Güvenli Köyü istikametinden gelen O.A. kontrolündeki 15 ED 314 plakalı traktör ile çarpışması sonucunda trafik kazası meydana geldi. Trafik kazasında araç sürücüleri M.Y. ile O.A. yaralandı. Kazanın ardından 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Trafik kazasında yaralanan sürücüler, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.

trafik kazasıTürkiyeBurdurÇeltikçi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.