Çorum FK – Iğdır FK karşı karşıya geliyor! Çorum FK – Iğdır FK Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Trendyol 1. Lig'in heyecanlı mücadelesi Çorum FK – Iğdır FK maçı, 4 Ekim Cuma günü saat 20.00'de TRT Tabii'de canlı yayınlanacak. Maç detayları burada!

Çorum FK – Iğdır FK Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Trendyol 1. Lig’in sekizinci haftasında futbolseverleri heyecanlandıracak Çorum FK – Iğdır FK karşılaşması, 4 Ekim Cuma günü saat 20.00’de oynanacak. Bu kritik mücadeleyi kaçırmak istemeyenler için TRT Tabii kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Kritik Mücadelede Çorum FK Evinde Kazanmak İstiyor

Son haftalarda istikrarlı bir grafik çizen Çorum FK, iç sahadaki son yenilgisinin ardından tekrar yükselişe geçmeyi hedefliyor. Son beş maçta iki galibiyet, iki beraberlik ve bir mağlubiyet alan ev sahibi ekip, bu maçla birlikte orta sıralardaki yerini daha da sağlamlaştırmak istiyor. İç sahada taraftarının da desteğiyle galibiyete uzanmayı planlayan Çorum FK, bu kez hata yapmadan üç puanı hanesine yazdırmayı hedefliyor.

Iğdır FK Deplasmanda Zorlanıyor Ama Umutlu

Konuk ekip Iğdır FK, son haftalarda deplasmanlarda yaşadığı sıkıntıları aşmanın yollarını arıyor. Son beş maçında iki galibiyet ve üç mağlubiyet alan Iğdır FK, bu kritik mücadelede deplasmanda zorlu bir sınav verecek. Ancak takımın hedefi, üç puanı alarak moral depolamak ve üst sıralar için yeniden iddialı hale gelmek.

maç ne zamanTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.