Deha 5. bölümde neler oldu? Deha dizisi 15 dakikalık özet video

Show Tv'nin çok sevilen dizisi Deha'nın yeni bölümü bugün yayınlanacak.. Peki bir önceki 5. bölümde neler olmuştu? İzleyemeyenler ve bu müthiş bölümü tekrar hatırlamak isteyenler için 15 dakikalık özet video geldi!

Reyting listelerinde üst sıralara yerleşen Deha dizisinin 6. bölümü bugün yayınlanacak.. Peki bir önceki 5. bölümde neler olmuştu? İzleyemeyenler ve 5. bölümü tekrar hatırlamak isteyenler için 15 dakikalık özet videoyu izleyin. 

Deha'nın 5. Bölümünde; Devran’ın zaferi İskender’de öyle bir hezimet yaratır ki bu defa oğluna sert bir baba nasihati vermeye karar verir. Devran, Boran’ın katiline en yaklaştığını düşündüğü anda Cesur’un kimseye hissettirmeden gerçekleştirdiği hamlesiyle büyük bir şok yaşar.

Devran zafer coşkusuyla elinde kalan son şansını da ipin ucunda gördüğü bir seçeneğe yatırmak zorunda kalınca ders verme sırası İskender’e gelir. Bu defa babalık sınavını veren Sofi olur ve Devran’ın yardımına koşar. Fakat İskender, Devran’la işini henüz bitirmemiştir.

dizilerDeha DizisiShow TVTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.