Denizlili sporcu gururlandırdı Balkan 3.’lüğü kazandı

Denizli Büyükşehir Belediyesporlu sporcu Mehmet Ali Akıncı, Gençler Balkan Judo Şampiyonasında ay yıldızlı forma ile Balkan 3.’lüğü kazandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesporlu sporcu Mehmet Ali Akıncı, Gençler Balkan Judo Şampiyonasında ay yıldızlı forma ile Balkan 3.’lüğü kazandı.

Denizli’yi ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarı ile temsil etmeyi sürdüren Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcusu Mehmet Ali Akıncı, ay yıldızlı forma altında Gençler Balkan Şampiyonası 3’üncüsü oldu. 5-6 Ekim tarihlerinde Arnavutluk’un başkenti Tiran’da Gençler Balkan Şampiyonası düzenlendi. Türkiye’nin yanı sıra Hırvatistan, Sırbistan, Karadağ, Kosova, Slovenya, Arnavutluk, Kuzey Makedonya, Moldovya, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Romanya ve Yunanistan’dan 193 kadın 246 erkek olmak üzere 439 sporcu şampiyonaya katıldı. Şampiyonada Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo ve Milli Takım sporcusu Mehmet Ali Akıncı ay yıldızlı forma ile mücadele etti. Akıncı, + 100 Gençler Erkekler kategorisinde Balkan 3’ncüsü olarak bronz madalya almaya hak kazandı.

Başkan Çavuşoğlu’ndan kutlama
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Milli Sporcu Akıncı’yı tebrik ederek, “Milli forma altında Denizlimizi ve ülkemizi gururlandıran genç sporcumuz Mehmet Ali Akıncı’yı, ailesi ve antrenörlerimizi yürekten kutluyorum. Spora ve sporcuya destek vermeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

haberlerDenizli haberleriJudo ŞampiyonasıTürkiyeDenizli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.