Dirmil-Gölhisar Arası Minibüs Seferleri Artırıldı

Dirmil Belediye Başkanı Selen Kınalı, Gölhisar Koop ile yaptığı iş birliği sayesinde Dirmil-Gölhisar arasında minibüs seferlerinin her saat başı düzenleneceğini açıkladı. Ulaşımda büyük kolaylık!

Dirmil Belediye Başkanı Selen Kınalı, yaptığı açıklamada Dirmil ve Gölhisar arasında yapılan minibüs seferlerinin yeniden düzenlendiğini müjdeledi. Gölhisar Koop ile yapılan görüşmeler sonucu ulaşım sorununun çözülmesi adına sefer sayısının artırıldığını belirtti.

Her Saat Başı Minibüs Seferleri

Yeni anlaşma çerçevesinde, Dirmil ve Gölhisar arasında artık ortalama her saat minibüs seferleri olacak. Başkan Kınalı, “Bu düzenlemeyle halkımızın minibüs bekleme süreleri önemli ölçüde kısaltıldı. Vatandaşlarımız Dirmil-Gölhisar hattında rahat ve hızlı bir ulaşım sağlayacak,” dedi.

Ulaşım Sorunlarına Kalıcı Çözüm

Başkan Kınalı, halkın uzun zamandır yaşadığı ulaşım sorunlarının çözülmesi için adımlar attıklarını ve bu kapsamda Gölhisar Koop ile iş birliği içinde olduklarını vurguladı. Sefer sayısının artırılmasıyla ulaşımda yaşanan aksaklıkların sona ereceğine işaret etti.

Başkan Kınalı’dan Teşekkür ve Vaat

Kınalı, açıklamasının sonunda şu ifadeleri kullandı: “Dirmil halkı için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Ulaşımda gerçekleştirdiğimiz bu önemli düzenlemenin halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Saygılarımla.”

OTOBÜS SAATLERİ

DİRMİL - GÖLHİSAR

07:40 - GÖLTUR 09:00 - BELEDİYE 10:30 - GÖLTUR 11:30 - BELEDİYE 13:00 - GÖLTUR 14:00 - BELEDİYE 14:45 - GÖLTUR 16:00 - BELEDİYE 18:20 - GÖLTUR

GÖLHİSAR - DİRMİL

10:00 - GÖLTUR 11:00 - BELEDİYE 12:00 - GÖLTUR 13:00 - BELEDİYE 14:30 - GÖLTUR 15:20 - BELEDİYE 17:00 - GÖLTUR 17:30 - BELEDİYE 19:00 - GÖLTUR

Dirmil Gölhisar sefer saatleriSelen KınalıTürkiyeBurdurAltınyayla

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.