Diyarbakır Kayapınar kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Ömer Bilgin kimdir?

Kayapınar ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Yalova Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Diyarbakır Kayapınar Kaymakamı olarak atandı.

Kayapınar ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Yalova Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Diyarbakır Kayapınar Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

Kayapınar Kaymakamı Ömer Bilgin Kimdir?

1979 yılında Trabzon'un Sürmene ilçesinde doğan Ömer BİLGİN; ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini burada tamamlamıştır. Üniversite hayatına ilk olarak Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ile başlamışsa da daha sonra buradan ayrılarak 2000 yılında Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ni kazanıp mesleğine esas teşkil eden öğrenim hayatına başlamıştır.
2007 yılında Trabzon Kaymakam adayı olarak başladığı Mülki idare mesleğinde, Antalya-İbradı ve Tokat-Pazar ilçelerinde Kaymakam vekilliğinde bulunduktan sonra 2010-2012 yılları arasında Kütahya-Çavdarhisar, 2012-2014 yılları arasında da Adıyaman-Gerger, 2014-2015 yılları arasında Düzce-Çilimli, 2015-2016 yılları arasında Balıkesir-Kepsut, 2016-2019 yılları arasında Mardin-Yeşilli ilçelerinde görev yapmıştır. 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Çiftlikköy Kaymakamı olarak İlçemize atanan Ömer BİLGİN evli ve iki çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir.

Ömer BilginatamaTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.