Doğalgaz alt yapısı tamamlandı Tefenni'de yollar sıcak asfaltlanıyor!

Burdur'un Tefenni ilçesinde, sıcak asfalt yol tadilatları ve doğalgaz altyapısı çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Burdur'un Tefenni ilçesinde, belediyenin yol yenileme projeleri hız kesmeden sürüyor. Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, sıcak asfalt çalışmalarının yerel altyapıyı geliştirmek için büyük bir adım olduğunu belirtti.

Çalışmalar Hızla İlerliyor

Başkan Alagöz, yaptığı açıklamada, “Bugün, sıcak asfalt yol tadilat ve yenileme çalışmalarımız İlçe Kaymakamlığımıza ait ara yolda tamamlanmış olup, Kır Mahallesi’ndeki Ece Caddesi’nde devam ediyoruz” dedi. Bu süreç, bölge sakinlerinin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Doğalgaz Alt Yapısı Tamamlandı

Başkan, doğalgaz alt yapı çalışmaları tamamlanan tüm ana ve ara caddelerde yol yenileme işlemlerinin devam edeceğini vurguladı. Bu yenilikler, hem konfor hem de güvenlik açısından önemli bir gelişme sağlıyor.

Başkan Ümit Alagöz, “Bu süreçte, büyük bir özveriyle çalışan kıymetli belediye çalışanlarımız başta olmak üzere, vermiş olduğumuz geçici rahatsızlıktan dolayı bizi anlayışla karşıladığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,” dedi.

doğalgazsıcak asfaltÜmit AlagözTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.