Doğum gününü kutlayamadı, Kenan İmirzalıoğlu gözyaşlarını tutamadı

Dün hayatını kaybeden, Survivor yarışmacılarından oyuncu, sporcu ve dansçı Hasan Yalnızoğlu bugün son yolculuğuna uğurlandı!

Anadolu Ateşi'nin baş dansçısı Hasan Yalnızoğlu 50 yaşında hayatını kaybetti. Survivor yarışmacısı olarak adını duyuran Hasan Yalnızoğlu bir süredir pankreas kanseri ile mücadele ediyordu. Vefat haberi sevenlerini ve ailesini üzüntüye boğan ünlü sporcu Üsküdar Şakirin Camii'nden son yolculuğuna uğurlandı. Ailesinin taziyeleri kabul ettiği camiideki cenaze törenine, Kenan İmirzalıoğlu, Berk Oktay, Nefise Karatay gibi ünlü isimler de katıldı.

Gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlanan ünlü oyuncu ve sporcu, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Cenaze törenine katılan oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu, "Hasan'la Best Model yarışmasında tanışmıştık. 1997 Türkiye finallerinde kendisiyle oda arkadaşıydık. Benim gönlümün birincisi Hasan'dı, onun gönlünün birincisi de bendim. Haberleşirdik, görüşürdük. Bu hastalık süreci çok tatsızdı. Ama çok güzel bir insandı. Herkesten de aynı şeyleri duyacaksınız, eminim. Çok erken... Her ölüm erkendir ama Hasan'ımız çok erken ayrıldı aramızdan. Bundan 9 yıl önce Sertacımız ayrılmıştı aramızdan. Geriye iki kız çocuğu bıraktılar. İnşallah onlar iyi olurlar, iyilerle karşılaşırlar, onların bahtı güzel olsun. Evlatlarına dua ediyorum" dedi.

20 Ekim 1974 doğumlu Hasan Yalnızoğlu, birkaç gün sonra doğum gününü kutlayacaktı.

ünlülerTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.