Dünyanın en zengin kadın şarkıcısı bilin bakalım kim oldu, artık Rihanna ikinci sırada!

Ünlü şarkıcı Rihanna geçtiğimiz yıllarda Dünyanın en zengin kadın şarkıcısı olarak zirveye oturmuştu. Bu yıl ikinci sıraya gerileyen Rihanna'nın Dünyanın en zengin kadın şarkıcısı ünvanını kim elinden aldı?

1,4 milyar dolarlık servetiyle Dünyanın en zengin kadın şarkıcısı olan Rihanna, yerini Taylor Swift’e bıraktı. Forbes’un yaptığı açıklamaya göre Taylor Swift, bu yıl müzik kariyerindeki astronomik kazançlarla servetini 1,6 milyar dolara çıkardı.

En zengin müzisyenler listesinin birinci sırasında hip-hop şarkıcısı Jay-Z'in, Swift’ten daha fazla servete sahip olduğu biliniyor. Fakat Taylor Swift birçok müzisyenin aksine servetinin büyük çoğunluğunu müzikten kazanıyor.

Jay-Z'nin 2,5 milyar dolarlık bir serveti var ve bu kazanç müzik dışında yaptığı iş ve yatırımlardan kaynaklanıyor. Jay-Z, Uber, CashApp ve Tidal gibi şirket hisseleri sayesinde, Rihanna ise Fenty Beauty kozmetik markası sayesinde servetini katlamaya devam ediyor.

 

ünlülerTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.