Efsane Başkan Feti Yaşar Başkanlığında İç Anadolu Belediyeler Birliği'nin de 70.Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

70.Olağan Meclis Toplantısı hakkında açıklamada bulunan Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı ve İç Anadolu Belediyeler Birliği'nin Başkanı Feti Yaşar;"İç Anadolu Belediyeler Birliği'nin 70. Olağan Meclis Toplantısı'nı ve Encümen Toplantısını gerçekleştirdik. İABB olarak, üye belediyelerimize ve vatandaşlarımıza faydalı çalışmalar yapmaya, projeler üretmeye devam edeceğiz.

EFSANE BAŞKAN'DAN
GÜZEL TEMENNİLER
İBB Başkanı İmamoğlu, başkanlığında Türkiye Belediyeler Birliği Toplantısı'nın peşinden, İç Anadolu Belediyeler Birliği'nin de 70.Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.
Çok sayıda üye Belediye başkanının katıldığı toplantıda, Türkiye Belediyeler Birliği'nin yapacağı projeler ve üye belediyelerinin sorunları ele alındı.
Gerçekleştirilen 70.Olağan Meclis Toplantısı hakkında açıklamada bulunan Başkan Feti Yaşar;"İç Anadolu Belediyeler Birliği'nin 70. Olağan Meclis Toplantısı'nı ve Encümen Toplantısını gerçekleştirdik.
İABB olarak, üye belediyelerimize ve vatandaşlarımıza faydalı çalışmalar yapmaya, projeler üretmeye devam edeceğiz.
Alınan kararların üye belediyelerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Mamaktime

 

İç Anadolu Belediyeler BirliğiYeni Mahalle Belediye Başkanı Feti YaşarBelediyelerAnkara Son DakikaTürkiyeAnkaraYenimahalle

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.