Efsane sanatçı Kadir İnanır yakında taburcu olacak, Kadir İnanır'ın hastalığı ne?

Bir süredir hastanede tedavi altında olan Kadir İnanır'dan sevindirici bir haber geldi. İnanır'ın kız arkadaşı Jülide Kural, usta oyuncunun çok yakında hastaneden çıkıp taburcu olacağını müjdeledi!

Kadir İnanır, 24 Mart'ta geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılmıştı. İstanbul'da, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tetkikler neticesinde beyin damarına pıhtı attığı belirlenmiş ve inme geçirmişti. Kadir İnanır hemen acil bir operasyon geçirmiş ve 4 ay boyunca yoğun bakımda kalmıştı. Fakat Temmuz ayında akciğerindeki sorunlar nedeniyle tekrar hastaneye yatmıştı.

Kız arkadaşı Jülide Kural Kadir İnanır'ın sağlığı ile ilgili yaptığı açıklamada haftaya taburcu olacağını ifade etti. “Kadir daha iyiye gidiyor. Önümüzdeki hafta eve çıkma planımız var. Ama elbette fizik tedavi devam edecek.” diye konuşan Kural, "Kadir'in yaşamla bağları çok güçlü; memleket meselelerini her daim kaygıyla ama yine de umutla izlemeyi sürdürüyor. Yine çok kızıyor her zamanki gibi; eskiye oranla daha az da olsa o güzel gülümsemesini bizden sakınmıyor ne iyi ki! Kanımca sinemayı özlüyor hem de çok özlüyor.” diye ekledi.

Güzel haber usta sanatçının hayranlarını sevindirdi. Usta sanatçımıza bizler de acil şifalar diliyoruz.

ünlülerkadir inanırTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.