Emin Bağlı, Demre'de göreve başladı! Emin Bağlı kimdir?

Demre'nin yeni kaymakamı Emin Bağlı, göreve hızlı bir başlangıç yaparak, ilçeye hizmet etmek için büyük bir heyecanla çalışacağını belirtti. Peki Emin Bağlı kimdir?

Antalya Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu'nun Şanlıurfa Vali Yardımcılığına atanmasından sonra, Siirt Vali Yardımcısı Emin Bağlı, Demre Kaymakamı olarak görevine başladı. Yeni görevine hızlı bir başlangıç yapan Bağlı, ilçeye hizmet etmek için büyük bir heyecanla çalışacağını belirtti.

Kaymakam Bağlı'nın İlk Açıklamaları:

Demre Kaymakamı Emin Bağlı, göreve başlamasıyla ilgili şu açıklamaları yaptı:

"Demre ilçemiz, Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri olma özelliğini taşıyor. İlçemizin havası gibi insanları da sıcak. Demre’ye hizmet etmek için geldik ve hizmetlerimize devam edeceğiz. Yeni projeleri hayata geçirmek için canla başla çalışacağız. Allah Devletimize zarar vermesin."

EMİN BAĞLI KİMDİR?

Emin Bağlı, 1986 Şanlıurfa Birecik ilçesinde doğdu İlk ve Orta öğrenimini Şanlıurfa İli Birecik İlçesinde tamamlayan Emin Bağlı, Lisans eğitimini Kırıkkale Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı.

Emin Bağlı, sırası ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Adıyaman Üniversitesi ve Maliye Bakanlığında çalıştı. 9 Mart 2015 tarihinde Kırıkkale Kaymakam Adayı olarak Mülki İdari Hizmetler Sınıfına intisap eden Emin Bağlı, Valilik Stajını Kırıkkale, Kaymakam Refikliği Stajını Ankara Etimesgut ve Gaziantep Nizip’ te tamamladı.

Vekaleten Malatya Kale İlçesinde Kaymakam Vekilliği yapan Emin Bağlı, Yurtdışı stajını İngiltere' de tamamladı. Emin Bağlı, nihai Kaymakamlık kursunu başarı ile tamamladıktan sonra, 01.06.2017 tarihli ve 30083 Sayılı Resmî Gazete’ de yayımlanan Mülki İdare Amirlerine İlişkin 2017/104 ve 2017/230 sayılı Müşterek Kararname ile Araban Kaymakamlığı görevini 06.06.2017-23.08.2019 tarihleri arası asaleten yürüttü.

07 Ağustos 2019 tarihli ve 2019/268 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Karkamış Kaymakamlığına atanan Emin Bağlı, 23.08.2019- 03.09.2021 tarihleri arasında Karkamış Kaymakamlığı ve Cerablus İnsani Yardım Koordinasyon Başkanlığı görevlerini yapmıştır.

Emin BağlıDemre KaymakamlığıTürkiyeAntalyaDemre

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.