Erzincan Otlukbeli kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam İbrahim Gökçe kimdir?

Otlukbeli ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Aydın Bozdoğan Kaymakamı İbrahim Gökçe, Erzincan Otlukbeli Kaymakamı olarak atandı.

Otlukbeli ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Aydın Bozdoğan Kaymakamı İbrahim Gökçe, Erzincan Otlukbeli Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

Otlukbeli Kaymakamı İbrahim Gökçe Kimdir?

1986 yılında Kahramanmaraş/ Dulkadiroğlu ilçesinde doğdu. İlk ve Ortaöğrenimini Kahramanmaraş’ ta tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 2010 yılında mezun oldu.
Sırasıyla Maliye Bakanlığında uzman yardımcısı, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünde istihdam uzman yardımcısı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında Müfettiş, Kamu Görevlileri Etik Kurulunda raportör olarak çalıştı.
2020 yılında Kaymakam Adayı olarak İçişleri Bakanlığındaki görevine başladı. İl merkez stajını Diyarbakır Valiliğinde, teftiş stajını Konya ve Trabzon illerinde, refiklik stajını Haymana ve Yahşihan ilçelerinde, Kaymakam vekilliği stajını Kırıkkale/Balışeyh ilçesinde, yurt dışı dil stajını İngiltere/ Leicester Üniversitesinde tamamladı. 20.09.2023 tarihinde Otlukbeli ilçesindeki görevine başladı.
Evli ve 1 çocuk babası olup iyi derecede İngilizce bilmektedir

İbrahim GökçeatamaTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.