Erzurum Çat kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam İrem Baha Yağan kimdir?

Çat ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. İzmir Beydağ Kaymakamı İrem Baha Yağan, Erzurum Çat Kaymakamı olarak atandı.

Çat ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. İzmir Beydağ Kaymakamı İrem Baha Yağan, Erzurum Çat Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

Çat Kaymakamı İrem Baha Yağan Kimdir?

1988 yılında Suudi Arabistan’ın Al-Baha kentinde doğan Sayın YAĞAN, aslen Adana Ceyhanlıdır. İlköğretim eğitimini Adana Ceyhan’da, ortaöğretim eğitimini ise Osmaniye Düziçi Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamlamış; 2012 yılında Hacettepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden, 2019 yılında ise Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümünden mezun olmuştur.

2012-2014 yılları arasında Yüreğir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında, 2014-2020 yılları arasında ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Denetim Hizmetleri Başkanlığında, Özel Kalem Müdürlüğünde ve Teftiş Kurulu Başkanlığında görev yapmıştır. 2016 yılında Elazığ İl Jandarma Komutanlığında vatani görevini tamamlayan Sayın YAĞAN; İçişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 2020 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etmiştir.

Diyarbakır Valiliğinde İl Merkez Stajını, Muğla Dalaman ve Zonguldak Alaplı İlçelerinde Kaymakam Refikliği stajını; Denizli’nin Buldan, Çal, Güney; Kırıkkale’nin Keskin ve Çelebi ilçelerinde Mülkiye Teftiş Stajını tamamlamıştır. 2021-2022 yılları arasında Denizli Bekilli, Yozgat Akdağmadeni, Yozgat Aydıncık ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevi yürütmüştür. Bakanlık merkez stajının ardından (Dil Kursu) 6 ay süre ile (Birleşik Krallık) Sheffield Üniversitesinde dil eğitimi alan Sayın YAĞAN; 06.02.2023 tarihinden itibaren 3 ay süre ile konteyner kentlerin organizasyonu kapsamında Adıyaman Valiliği emrinde görev almıştır.

Kaymakam İrem Baha YAĞAN, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 18.09.2023 tarih ve 60639 sayılı Olurları ile 21.09.2023 tarihinde Beydağ ilçesindeki görevine başlamıştır.

İrem Baha YağanatamaTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.