Etkin Elektrostatik Toz Boyama ve Kumlama hizmetinizde! Bu boya ile paslanmayacak! Ürünleriniz ilk günkü gibi kalsın

Etkin Elektrostatik Toz Boyama, Bucak'ta metal ve alüminyum ürünleri paslanmaya karşı koruyarak uzun ömürlü hale getiriyor. 7 metre uzunluğundaki fırın ile her renk seçeneği sunan firma, kaliteli boyama deneyimiyle dikkat çekiyor.

Etkin elektrostatik toz boyama ve kumlama işletmesinin sahibi Ali Ünlücan, Bucak’ta metal ve alüminyum ürünleri daha dayanıklı hale getirdiklerini açıkladı. "7 metre uzunluğunda, 1:20’ye 2 metre genişliğinde elektrostatik toz boya fırınımızla, genellikle açık alanlarda kullanılan kapı, pencere ve mobilya gibi ürünleri boyuyoruz," diyen Ünlücan, bölgedeki ilk dışarıya hizmet veren statik toz boya firması olduklarının altını çizdi.

Uzun Ömürlü Boya Seçenekleri

Ünlücan, uyguladıkları boyama işleminin, metal malzemelerin paslanmaya karşı dayanıklı olmasını sağladığını belirtti. “Kapı, pencere, bahçe kapıları, bahçe telleri gibi metal ürünler, elektrostatik toz boya ile kaplanarak uzun ömürlü ve paslanmaz hale getiriliyor,” dedi. Mobilya ayakları, ferforje ürünler ve hatta otomotiv malzemeleri gibi geniş bir yelpazeye hitap ettiklerini ekleyen Ünlücan, bu boyaların yıllarca ilk günkü kalitesini koruyabileceğini vurguladı.

Her Renk Seçeneği Mevcut

“İşletmemizde her renk seçeneği ile hizmet vermekteyiz,” diyen Ünlücan, demir doğramacılar, mobilyacılar ve tarım aletleri üretenlerin ihtiyaçlarına yönelik uzun ömürlü boya seçenekleri sunduklarını ifade etti.  Etkin elektrostatik toz boyama, müşterilerine kaliteli ve dayanıklı bir boyama deneyimi sunuyor.

Tel : 0 543 676 36 94

Adres : Yeni Sanayi Sitesi 2460 sokak 5. blok No: 4 Bucak / Burdur

toz boyamakumlamaEtkin Elektrostatik Toz Boyama ve KumlamaTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.