Fatih Yıldız'dan öğrenci velilerine duyuru! Servis kayıtları başladı

Bucak Servisçiler Kooperatifi, 2024-2025 eğitim öğretim yılı öğrenci servis kayıtlarının başladığını duyurdu. Detaylar ve başvuru bilgileri için tıklayın.

Bucak Servisçiler Kooperatifi Başkanı Fatih Yıldız, 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde öğrenci servis kayıtlarının başladığını duyurdu. Yıldız, yaptığı açıklamada, 9 Eylül 2024 tarihinde başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılı için öğrenci servis hizmetlerinde daha verimli ve kaliteli hizmet sunabilmek adına öğrenci velilerinin kayıt işlemlerini bir an önce tamamlamaları gerektiğini belirtti.

Yıldız, öğrenci velilerine seslenerek, "Saygıdeğer öğrenci velileri, öğrencilerinizin servis hizmetlerinden yararlanabilmesi için okul bilgisi, adres bilgisi ve iletişim bilgileri gibi gerekli bilgileri kooperatif binamıza gelerek kayıt ettirmeniz konusunda hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz. Amacımız, öğrencilerimizin güvenli ve konforlu bir şekilde okullarına ulaşmasını sağlamaktır," ifadelerini kullandı.

Bucak Servisçiler Kooperatifi olarak, öğrencilere en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarına devam ettiklerini belirten Yıldız, tüm velilere çağrıda bulunarak kayıt işlemlerini zamanında tamamlamaları gerektiğini vurguladı.

Fatih YıldızserviskayıtBucak Servisçiler KooperatifiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.