Galatasaray - Alanyaspor karşı karşıya geliyor! Galatasaray - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? 6 Ekim 2024'te gerçekleşecek bu heyecan dolu mücadeleyi beIN SPORTS'ta canlı izleyin. Kaçırmayın!

Trendyol Süper Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde ligde ve Avrupa'da taraftarını üzen Galatasaray yarın Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadelelerden biri olan Galatasaray - Alanyaspor maçı için geri sayım başladı. Peki, Galatasaray - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte tüm detaylar...

Maç Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Galatasaray ve Alanya taraftarlarının beklediği karşılaşma 6 Ekim 2024 Pazar günü oynanacak. Galatasaray - Alanyaspor maçı Saat 19:00’da başlayacak.

Galatasaray - Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Bu dev mücadele, Türkiye'nin spor yayıncılığında öne çıkan kanalı beIN SPORTS üzerinden canlı olarak futbolseverlerle buluşacak. Bu karşılaşmayı beIN SPORTS üzerinden takip ederek, izleyebilirsiniz.

Maç Nerede Oynanacak?

Galatasaray - Alanyaspor maçı, Türk futbolunun kalbinin attığı yerlerden biri olan RAMS Park Stadyumu’nda oynanacak. Sarı-kırmızılı taraftarlar, tribünleri doldurarak takımlarına destek verecek, Galatasaray ev sahibi avantajını sonuna kadar kullanmaya çalışacaklar. 

Galatasaray - Alanyaspor Maçının Hakemi Kim?

Bu kritik mücadelede düdüğü çalacak isim ise Mehmet Türkmen olacak. Taraftarlar, maçın heyecanını yaşarken hakem kararlarının da oyunun akışını nasıl şekillendireceğini merak ediyor.

Galatasaray’ın İlk 11’i ve Kadro Durumu

Galatasaray’ın bu zorlu mücadeleye hangi kadroyla çıkacağı, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Teknik direktör Okan Buruk, sakatlık ve cezalı oyuncuları göz önünde bulundurarak en ideal 11’i sahaya sürmeye çalışacak. Bu maç öncesinde yıldız oyuncuların durumu ise yakından takip ediliyor.

maç ne zamanGalatasaraySüper LigTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.