Gaziantep Nurdağı kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Nurullah Cemil Erciyas kimdir?

Nurdağı ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Giresun Keşap Kaymakamı Nurullah Cemil Erciyas, Gaziantep Nurdağı Kaymakamı olarak atandı.

Nurdağı ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Giresun Keşap Kaymakamı Nurullah Cemil Erciyas, Gaziantep Nurdağı Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

Nurdağı Kaymakamı Nurullah Cemil Erciyas kimdir?

Nurullah Cemil ERCİYAS 1994 yılında Yozgat’ın Şefaatli ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kayseri’de tamamladıktan sonra 2017 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu. Aynı yıl açılan Kaymakamlık sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği Mesleğine intisap etti.

Çankırı Valiliği’nde İl Merkez Stajını tamamladı. Ardından Yozgat-Yerköy ve Manisa-Demirci ilçelerinde Kaymakam Refikliği, Niğde-Ulukışla ve Kırşehir-Boztepe ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajını Kocaeli’de tamamladı. Yurt dışı stajı kapsamında İngiltere’de, University of Leicester’da, dil eğitimi aldı. 106. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamladıktan sonra 2020-2022 yılları arasında Aksaray-Güzelyurt Kaymakamlığı görevini yürüttü. 12 Ağustos 2022 tarih ve 31921 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile ilçemiz Kaymakamlığına atanmıştır. Kaymakam Nurullah Cemil Erciyas evli ve bir çocuk babası olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Nurullah Cemil ErciyasatamaTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.