Gök gürültülü yerel yağış geliyor! Meteoroloji bu 10 saate dikkat çekti

Burdur ve Isparta'da bugün yağmur yağacak mı? Meteoroloji tarafından Burdur ve Isparta çevresi için 2 Eylül Pazartesi günü için gök gürültülü yerel sağanak yağış uyarısı yapıldı. Bu saatler arasına dikkat!...

Meteoroloji tarafından Burdur ve Isparta çevresinde bugün yerel kuvvetli yağışlar beklendiğine dair uyarıda bulunuldu. İşte detaylar...

Bugün içerisinde Burdur ve Isparta çevresi için uyarıda bulunan Meteoroloji, 2 Eylül Pazartesi günü saat 12:00 ile saat 22:00 arasında gök gürültülü sağanak yağış olacağını ifade etti.

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, " Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün Isparta ve Burdur çevrelerinde yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Kuvvetli yağışın sebep olabileceği ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir. " ifadelerine yer verildi.

sağanak yağışMeteoroloji uyarısıMeteorolojik uyarıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.