Gökyüzü Eğitim Kurumları LGS de Zirvedeki Yerini Aldı!

Gökyüzü Eğitim Kurumları öğrencileri, 2024 LGS'de gösterdikleri üstün başarıyla Türkiye'yi gururlandırdı. Başarı tablosu ve tebrik mesajı için tıklayın...

Gökyüzü Eğitim Kurumları LGS de Zirvedeki Yerini Aldı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Liselere Geçiş Sınavı (LGS) 2024’te büyük bir heyecanla beklenen an geldi ve sonuçlar açıklandı! Bu yılın sınavında Türkiye genelinde birçok başarılı öğrenci, üstün performanslarıyla göz doldurdu

Gökyüzü Eğitim Kurumları kurucusu Yusuf BÜTÜN , "Öğrencilerimizin gösterdikleri başarı bizleri gururlandırmıştır. Her bir öğrencimizin gelecekleri için en uygun liseye yerleşmelerini sağlamak amacıyla her iki kurumumuzda tercih süreçlerinde yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz.” şeklinde ifade etti.

Öğrencilerimiz, sınavda gösterdikleri başarılarla hem kendi geleceklerini hem de ülkemizin geleceğini şekillendirecek önemli bir adım attılar. Aldıkları yüksek puanlarla gurur duyan ve başarılarıyla bizleri mutlu eden Gökyüzü Eğitim Kurumu öğrencilerimizi gösteren gurur tablosu aşağıda yer almaktadır.Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik eder başarılar dileriz.

Gökyüzü Eğitim KurumlarıLGSbaşarıYusuf BütünTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.